.

Hade väldigt lite att göra just nu så tänkte sätta mig ner och försöka skriva lite på bloggen. Idag har jag inte gjort så jättemkt, såg klart stolthet och fördom som var lika bra som alltid (: Tror att jag ska börja med religionen nu innan maten så att jag slipper stressa dagen innan hahah vilket jag brukar göra. Ikväll ska jag träffa Jenny och Sofia, det ska bli trevligt :) Ha en bra fredag.

Godmorgon godmorgon.

Idag kom första snön även fast det inte var så mkt. Det ska bli mysigt med lite snö men det brukar aldrig bli så där riktigt mkt snö förrän  i slutet av december. Det är väldigt drygt att snön ska komma så sent eftersom att det bara är mörkt och kallt ute då, väldigt deprimerande. Idag är det fredag, sista helgen på lovet och shit vad lovet har gått fort alltså. Det jobbiga är att jag typ inte har hunnit göra allt jag hade tänkt. 

Hallå Hallå

Tjosan (: Maggie här, har tänkt att försöka mig på bloggandet haha även fast jag vet att det kanske inte kommer bli så mkt skrivande. Har redan slut på saker att skriva hahah nej men kan ju alltid brätta om min dag (: jag steg upp hyfsat tidigt idag även fast det är höstlov. Tog bussen in till stan kl 09.10 med Sofia, Anna och Rasmus för att jobba ett tag på konsum. Efter 4 timmar var det färdig jobbat och jag åkte hem för att sedan försöka sätta mig ned och börja med sen jättedryg religionsuppgift som måste göras till på onsdag. Men blev det nån religion gjord? hahah nejjnejj :p la mig istället och kollade på stolthet och fördom (den långa versionen), den är för övrigt skitbra :) Nu har klockan passerat tio och jag känner mej väldigt trött. Imorron är det fredag så får se om det hittas på nått roligt då.

 


RSS 2.0